Nieuwe fietsenwinkel in Halle

PARVELO

Wij zorgen ervoor dat je de fiets koopt die bij je past !

PARVELO te Halle - Onze merken

Thompson is een Belgisch familiebedrijf opgericht door Hector De Smet in 1921 in de stad Geraardsbergen, thuis van de “Muur van Geraardsbergen” welke uiteraard bekend is uit de Ronde Van Vlaanderen. Na oprichting startte Thompson direct met volledige productie in huis, van ontwerp tot en met frames lassen, lakken en assembleren. De Thompson filosofie werd zeer snel duidelijk voor het publiek, namelijk “Een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs”.

Klik hier om de tekst te bewerken

Al vanaf het prille begin in 1972 heeft Giant Bicycles USA drie waarden hoog in het vaandel staan: innovatie, vakmanschap en inspiratie. Op basis van deze uitgangspunten heeft dit Amerikaanse premium fietsmerk de eerste betaalbare fiets met een carbon frame op de markt gebracht. Inmiddels zijn Giant racefietsen en Giant mountainbikes niet meer weg te denken uit de fietswereld. Daarnaast is het aanbod flink uitgebreid met andere categorieën fietsen. Giant fietsen heeft voor elk                                                                            wat wils, van jong tot oud en voor hem en haar. 

Klik hier om de tekst te bewerken

Mooof nv, een Belgisch bedrijf, ontwikkelde de elektrische fietsen van Beaufort
Het team van designers kreeg de opdracht een vintage elektrische fiets, Italiaanse klasse te maken waarbij geen compromissen gemaakt werden. 
De huidige technologische vernuftheid van de elektrische fietsen moest vloeiend verwerkt worden in de vintage stijl ! 
Het resultaat is een symbool van klasse en elegantie die hand in hand met top technologie nu op de Belgische bodem rondrijdt!

Klik hier om de tekst te bewerken

O2Feel maakt kwalitatieve elektrische fietsen van Franse makelij.
De prijs/kwaliteitsverhouding van deze fietsen is echt extreem goed en is dus ideaal voor woon- en werkverkeer.
Sinds 2010 is O2Feel Bikes de Franse specialist in elektrische fietsen. Het bedrijf biedt een volledig assortiment elektrische fietsen: stadsfiets, vouwfiets, sportfiets en trekkingfiets. In 2017 heeft O2Feel, in lijn met zijn toewijding aan innovatie, het assortiment "Karma Bikes" ontwikkeld, met een reeks innovatieve elektrische mountainbikes. 
Om beter te kunnen innoveren, heeft O2Feel Bikes altijd al de creatie van zijn fietsen geïnternaliseerd in zijn ontwerpkantoor. De laatste bestaat uit ontwerpers en ingenieurs met een passie voor fietsen. Op zoek naar nieuwe producten bieden ze steeds mooiere en vernieuwende fietsen aan, met name door unieke ontwerpen op de markt te creëren. Net als de "City" -serie, met een chique en vintage uitstraling, is een O2feel-fiets als geen ander.
Met O2Feel wordt de elektrische fiets verfijnd en elegant, net als een modeaccessoire, tegelijk met een High Tech-voertuig.

.

Klik hier om de tekst te bewerken

JOOLS is sinds 2015 een Belgische speler op de markt van de E-bikes.


Het bedrijf werd opgericht door ex profvoetballer Marc Hendrikx. 

Alles begon met zijn passie voor fietsen en de ambitie om een product te ontwikkelen dat tegemoet komt aan de hedendaagse marktvraag inzake design, comfort en veiligheid.


Bij Jools staat voor kwaliteit en degelijkheid voor een betaalbare prijs. Maar daar stopt het niet, ze streven ernaar om ook mooie fietsen te produceren. 

En geef nu toe, dat is ons toch wel gelukt?

Met een Jools ben je steeds zorgeloos onderweg dankzij de beste motoren op de markt en een kwalitatieve afmontage van de fietsen.


rPXMKbqSd3RIFBfH4UcGJKy6onFewD41uQUY-YCwfo