Een betaalbare elektrische fiets? Ga voor een fietslease bij Parvelo in Halle

Wij zorgen voor een fietslease op rolletjes

Flexibele leasingformules voor particulieren

Een nieuwe elektrische fiets aankopen is een investering. Misschien is een fietslease van Mobeflex iets voor jou, ook als dit niet via de werkgever kan. Zo betaal je maandelijks een vast bedrag voor de elektrische fiets van je dromen. En van een zorgeloze service gesproken: Je hebt 6 maanden tot 3 jaar lang geen kopzorgen over fietsonderhoud, fietsverzekering en pechhulp. Parvelo regelt dit via Mobeflex allemaal voor jou met een flexibele leasingformule, met een minimum van 6 maanden, aanpasbaar op elk moment. Goed voor het milieu, de stedelijke mobiliteit én je portemonnee.

Meer info

Flexibele leasingformules voor bedrijven

Voor bedrijven werken wij samen met drie interessante leasingpartners om je fietsvloot van a tot z te beheren: Ctec, Cyclis en O2O. Een fietslease biedt heel wat voordelen voor je bedrijf. Denk maar aan aanzienlijke kostenbesparingen die je kan doorvoeren voor je wagenpark en parkeren, het inkorten van reistijden voor je medewerkers, je bedrijf kan een steentje bijdragen aan het milieu en het mobiliteitsprobleem, je geniet van fiscale voordelen en de fysieke conditie van je team gaat er op vooruit! In jouw bedrijf starten met een fietsleasing? Wij vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden die deze leasingbedrijven je kunnen bieden.

Fietsverzekering

Schade of fietsdiefstal is helaas niet altijd te voorkomen, maar als je dan de geruststelling hebt om snel geholpen te worden, is een fietsverzekering van ENRA bij Parvelo het overwegen waard. Zorgeloos fietsplezier begint hier!

Contacteer ons fietswinkel Halle

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE NIEUWJES!
 VOLG ONS OP FACEBOOK 

Ook voor jou hebben wij een flexibele leasingoplossing.
Kom ons aanbod aan elektrische fietsen in Halle bekijken en vraag ons gerust om meer informatie over de verschillende leasingmogelijkheden.

0471 68 03 45